Hello love

Häätapahtuma Hello Love

OHJELMA

hellolove_logo

Tapahtuma täynnä monipuolisia ja inspiroivia esillepanoja!

Hello Love häätapahtuma on järjestetty kävijöitä ajatellen ja heidän mielenkiinnonkohteensa huomioiden. Haluamme tarjota runsaasti konkreettisia ideoita ja inspiraatiota hyvällä maulla toteutettuna! Tapahtuman sisältö on suunniteltu uudenlaisella, visuaalisia elämyksiä painottavalla otteella. Monipuolisen näytteilleasettajatarjonnan lisäksi myös järjestäjät ovat pistäneet parastaan ja toteuttaneet yhteistyökumppaneidensa kanssa tilaan useita erilaisia esillepanoja. Tule ja kerää vinkit talteen!

Inspiration Corner

Inspiration Corner tarjoaa nimensä mukaisesti runsaasti inspiraatiota! Kyseessä on somistusnäyttely, jossa on huomioitu useita olennaisia hääsomistuksen osa-alueita. Toteutuksesta vastaavat hääalan ammattilaiset. Nähtävänä on mm. pöytäkattauksia, hääparin pöytä, lasten pöytä, baari, lahjapöytä, jne.

DIY Workshops

Täältä ideoita omatoimisille ja budjettitietoisille hääpareille! Seuraamalla ammattilaisten vinkkejä, viimeistelet häidesi yksityiskohdat tyylillä. DIY-pajan työpisteet ohjeineen ovat vapaasti tutkittavissa kaiken aikaa, mutta varsinaiset ohjatut workshopit toteutuvat ohjelman mukaisesti ja kestävät 45min kerrallaan.

Live-näyteikkunat

Olemme halunneet uudistaa myös perinteisen häämuotinäytöksen. Paikallisten hääpukuliikkeiden morsiuspukumuotia esitellään eri teemoin toteutetuissa live-näyteikkunoissa. Nyt pääset ihastelemaan niin kampauksia, meikkejä, morsiuskimppuja kuin varsinaisia hääpukuja aivan lähietäisyydeltä. Näin ollen pystyt tarkastelemaan kaikkia yksityiskohtia ja materiaaleja ajan kanssa, lisäksi kuvaaminen ja tietojen ylöskirjaaminen on helppoa. Olemme valinneet esiteltävät puvut ajatuksella yhdessä hääpukuliikkeiden edustajien kanssa. Tarjolla on tyylejä moneen makuun: romanttista, yksinkertaista, näyttävää, perinteistä ja trendikästä – you name it! Näyteikkunat ovat auki 30min kerrallaan.

Wedding Stories valokuvanäyttely

Wedding stories on valokuvanäyttely, joka esittelee häätarinoita lahjakkaimpien suomalaisten häävalokuvaajien kauneimpien ja vaikuttavimpien otosten muodossa. Näyttelyyn ei voi ostaa paikkaa vaan järjestäjät suorittavat kuvaajavalinnat vuosittain.

OHJELMA