Hello love

Häätapahtuma Hello Love

HÄÄPUKUMYYNTI

Hääpuvun ostajalle:

Tapahtumassa ostat käytetyn hääpuvun näppärästi ja ammattilaiset apunasi. Ompelija on tapahtumassa kanssasi sovittamassa pukuja ja arvioimassa muokkausten tarvetta. Jos mielit pukua tapahtumasta, kannattaa seurata Hello Loven Facebook-sivua sillä päivitämme sinne tietoja myyntiin tulevista puvuista.

Hääpuvun myyjälle:

Myyjänä voit ilmoittaa pukusi myyntiin helposti oheisen lomakkeen kautta – lue ensin myyntisopimus.

Myyntisopimus

 1. Sopimuksessa ”hääpuvulla” tarkoitetaan hääpukua ja sen mukana myyntiin tulevia asusteita ym. tarvikkeita (bolerot, alushameet, korut, laukut yms.).
 2. Asiakas toimittaa hääpuvun ja tarvikkeet asianmukaisesti pukupussiin pakattuna perjantaina 12.10.2018 klo 9-17 välisenä aikana Finlaysonin alueelle, Finlaysoninkuja, vanhan Rullan tiloihin. Poikkeuksellisista ajoista, sekä neuvoa paikalle löytämiseen voit sopia soittamalla 0400740027.
  Puvun voi myös postittaa myyntiin omakustanteisesti osoitteeseen:
  Pukuompelija Johanna Parvela, Pyynikintie 25 Y 14, 33230 Tampere. Puku lähetetään takaisin postiennakolla mikäli se jää myymättä. Mainitse postituksesta lomakkeen lisätietoja kohdassa.
 3. Puku ja mukana tulevat asusteet on numeroitava itse lomakkeen antamalla myyntinumerolla (esimerkiksi lapulla ja hakaneulalla tai maalarinteipillä henkariin).
 4. Otamme myyntiin vain pestyjä pukuja.
 5. Jos hääpuku likaantuu tai vaurioituu tapahtumassa, hoidamme sen pesun/korjauksen.
 6. Hääpuvun myyntipalkkio on kiinteä 25€, joka maksetaan tapahtuman järjestäjän tilille ennen tapahtumaa ja puvun tuontia heti lomakkeen täyttämisen jälkeen. Myyntipalkkiota ei palauteta, vaikka puku ei menisi kaupaksi tai myisit puvun ennen tapahtumaa. Puvun mainostaminen tapahtuman sosiaalisessa mediassa edellyttää myyntipalkkion näkymistä saajan tilillä.
  Maksutiedot:
  Saaja: Blush Oy

  Saajan tilinumero: FI03 5730 0820 8568 76
  Viesti: Kirjoita viestikenttään nimesi ja hääpukusi tuotekohtainen myyntinumero.
 7. Myydyistä puvuista ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä mahdollisimman pian tapahtuman päätyttyä. Myydyn puvun myyntisumma tilitetään asiakkaan sopimuksessa ilmoittamalle tilille viimeistään 14 vrk tapahtuman jälkeen. Lopullisesta myyntisummasta vähennetään myyjän provisio 20 % (sis. alv 24%) ennen maksua.
 8. Mikäli pukusi jää myymättä, on se noudettava tapahtuman jälkeisenä su 14.10 klo 10-15 välisenä aikana. Ylimääräisistä säilytysviikoista perimme 10e/vko.
 9. Ilmoittamalla pukusi myyntiin Hello Love -häätapahtumaan hyväksyt ylläolevat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Lähetä tästä kuva ja tiedot myytävästä tuotteesta. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. HUOM! Lataa vain yksi kuva per tuote. Saat lomakkeen tiedot vielä sähköpostiisi.