HÄÄPUKUMYYJILLE

HÄÄPUVUN MYYJÄLLE:

Lue ensin myyntisopimus tarkkaan.

Myyntisopimus

 1. Sopimuksessa ”hääpuvulla” tarkoitetaan hääpukua ja sen mukana myyntiin tulevia asusteita ym. tarvikkeita (bolerot, alushameet, korut, laukut yms.).
 2. Asiakas toimittaa hääpuvun ja tarvikkeet asianmukaisesti pukupussiin pakattuna Finlaysonin alueelle (tarkka aika ja paikka ilmoitetaan lähempänä). Poikkeuksellisista ajoista voit sopia soittamalla Johannalle, 0400740027. Puvun voi myös postittaa myyntiin omakustanteisesti osoitteeseen:
  Pukuompelija Johanna Parvela, Tiiliruukinkatu 12, 33200 Tampere. Puku lähetetään takaisin postiennakolla mikäli se jää myymättä. Mainitse postituksesta lomakkeen lisätietoja kohdassa.
 3. Puku ja mukana tulevat asusteet on numeroitava itse lomakkeen antamalla myyntinumerolla (esimerkiksi lapulla ja hakaneulalla tai maalarinteipillä henkariin).
 4. Otamme myyntiin vain pestyjä pukuja.
 5. Jos hääpuku likaantuu tai vaurioituu tapahtumassa, hoidamme pesun ja/tai korjauksen.
 6. Hääpuvun myyntipaikkamaksu on 35€ riippumatta siitä, meneekö puku kaupaksi vai ei. 
 7. Jos puku saadaan myytyä, myydystä puvusta vähennetään 20% myyntiprovisio ennen myyntisumman tilitystä asiakkaan tilille. Myydystä puvusta ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä mahdollisimman pian tapahtuman päätyttyä klo 17 jälkeen. Myydyn puvun myyntisumma tilitetään asiakkaan sopimuksessa ilmoittamalle tilille viimeistään 14 vrk tapahtuman jälkeen.
 8. Mikäli pukusi jää myymättä etkä saanut viestiä, on se noudettava tapahtuman jälkeen su 9.10 klo 16-19 tai ma 10.10 klo 12-16 välillä.  Ylimääräisistä säilytysviikoista perimme 20€/vko. 
 9. Ilmoittamalla pukusi myyntiin Hello Love -häätapahtumaan hyväksyt ylläolevat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

NÄIN ILMOITAT PUKUSI MYYNTIIN:

 1. Täytä myynti-ilmoitus täällä (lomake aukee uudelle välilehdelle).
 2. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoituksesta sekä pukusi myyntinumeron.
 3. Maksa pukumyyntimaksu tämän sivuston oikeasta reunasta löytyvän ”kauppa 2022” kaupan takaa, ”pukumyyjän myyntimaksu”. Muista ennen maksua lisätä kommentiksi myyntinumerosi jos tilin/kortin omistajan nimi on eri, kuin puvun ilmoittajan nimi, jotta osaamme kohdistaa maksun oikeaan pukuun.
 4. Voit halutessasi lähettää lisää kuvia puvustasi sähköpostitse, pukumyynti@blush.fi.

Pukumyynnin yhteyshenkilö
Johanna Parvela
pukumyynti@blush.fi
0400 740 027