HÄÄPUKUMYYJILLE

HÄÄPUVUN MYYJÄLLE:

Lue ensin myyntisopimus tarkkaan.

Myyntisopimus

 1. Sopimuksessa ”hääpuvulla” tarkoitetaan hääpukua ja sen mukana myyntiin tulevia asusteita ym. tarvikkeita (bolerot, alushameet, korut, laukut yms.).
 2. Asiakas toimittaa hääpuvun ja tarvikkeet asianmukaisesti pukupussiin pakattuna Finlaysonin alueelle, Vooninki saliin (kulku Väinö Linnan aukiolta), torstaina 4.11 klo 16-20 tai perjantaina 5.11 klo 12-18. Poikkeuksellisista ajoista voit sopia soittamalla Johannalle, 0400740027. Puvun voi myös postittaa myyntiin omakustanteisesti osoitteeseen:
  Pukuompelija Johanna Parvela, Tiiliruukinkatu 12, 33200 Tampere. Puku lähetetään takaisin postiennakolla mikäli se jää myymättä. Mainitse postituksesta lomakkeen lisätietoja kohdassa.
 3. Puku ja mukana tulevat asusteet on numeroitava itse lomakkeen antamalla myyntinumerolla (esimerkiksi lapulla ja hakaneulalla tai maalarinteipillä henkariin).
 4. Otamme myyntiin vain pestyjä pukuja.
 5. Jos hääpuku likaantuu tai vaurioituu tapahtumassa, hoidamme pesun ja/tai korjauksen.
 6. Hääpuvun myyntipaikkamaksu on 30€ riippumatta siitä, meneekö puku kaupaksi vai ei. 
 7. Jos puku saadaan myytyä, myydystä puvusta vähennetään 20% myyntiprovisio ennen myyntisumman tilitystä asiakkaan tilille. Myydystä puvusta ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä mahdollisimman pian tapahtuman päätyttyä klo 17 jälkeen. Myydyn puvun myyntisumma tilitetään asiakkaan sopimuksessa ilmoittamalle tilille viimeistään 14 vrk tapahtuman jälkeen.
 8. Mikäli pukusi jää myymättä etkä saanut viestiä, on se noudettava tapahtuman jälkeen su 7.11 klo 17-20 tai ma 8.11 klo 14-18 välillä.  Ylimääräisistä säilytysviikoista perimme 20€/vko. 
 9. Ilmoittamalla pukusi myyntiin Hello Love -häätapahtumaan hyväksyt ylläolevat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

NÄIN ILMOITAT PUKUSI MYYNTIIN:

 1. Täytä myynti-ilmoitus täällä (lomake aukee uudelle välilehdelle).
 2. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoituksesta sekä pukusi myyntinumeron.
 3. Maksa pukumyyntimaksu joko tämän sivuston oikeasta reunasta löytyvän ”liput 2021” kaupan takaa, ”pukumyyjän myyntimaksu”, tai MobilePayn kautta. MobilePay-numeromme on 90527 (Blush Oy). Muista ennen maksua lisätä kommentiksi myyntinumerosi, jotta osaamme kohdistaa maksun oikeaan pukuun.
 4. Voit halutessasi lähettää lisää kuvia puvustasi sähköpostitse, hello@blush.fi.