KÄVIJÖILLE

Info:
Tapahtuma järjestetään 6-7.11.2021 Tampereella, Finlaysonin alueella. Ovet ovat molempina päivinä kävijöille avoinna klo 12-17.
Saavuthan paikalla vain ja ainoastaan täysin terveenä ilman mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa.

Liput:
Lippuja voit osta ennakkoon täältä, tai sivun reunasta löytyvän lippukaupan kautta. Sisäänpääsy vain ennakkoon tapahtumakaupasta ostetulla lipulla, lippuja ei tulla myymään ovelta. Tapahtuman päivittäistä kävijämäärää ja myynnissä olevien lippujen määrää on rajoitettu, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen tapahtuman.

Saapuminen ja pysäköinti:
Kartassa tapahtumatila nimellä ”Kuusvooninkinen”. Saapuminen Väinö Linnan aukion kautta. Vieressä Polttimon Parkki, P-Plevna, P-Frenckell sekä kadunvarsipysäköintejä. Satakunnankadun bussipysäkiltä on muutama sata metriä aukiolle.

Vaatesäilytys:
Paikalta löytyy vartioimaton narikka, johon voit jättää ulkovaatteet omalla vastuullasi.

Evästys:
Iloiset Ässät – Gluteeniton Grillipaku parkkeeraa itsensä Väinö Linnan aukiolle tapahtuman ajaksi. Tarjolla on gluteenittoman grilliruoan lisäksi myös kahvia ja pullaa!

Tee kanssamme:
Jaa Hello Love -häätapahtumaa ennakkoon sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Blogi) ja merkitse julkaisuihin @haatapahtumahellolove.